Service en onderhoud

Duijm Bouw Almelo heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van service en onderhoud van ondere andere kozijnen, deuren, wandmontage en houtskeletbouw. Wij werken voor opdrachtgevers door heel het land.  

service en onderhoud bedrijven

Duijm Bouw Almelo is jouw ervaren en betrouwbare partner op het gebied van service en onderhoud. Onze missie is duidelijk: jou ontzorgen. Je hebt genoeg dingen te doen en wilt geen zorgen hebben over het kantoor of bedrijfspand. Schakel ons in en wij voeren alle werkzaamheden van A tot Z voor je uit. Heldere communicatie, flexibiliteit, een prettige samenwerking en topkwaliteit en -service. Dat is wat je van ons kunt verwachten.  

Onze werkzaamheden

Je kunt ons onder andere inschakelen voor het installeren, repareren, onderhouden of renoveren van kozijnen (hout en kunststof), het nastellen en afhangen van ramen en deuren en allerhande timmerwerk. Wij zijn probleemoplossers. Heb je ergens een probleem of onderhoud nodig, dan zorgen wij ervoor dat het helemaal in orde komt. Snel en zonder gedoe. Voor ons is een project pas voltooid wanneer je 100% tevreden bent. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte te ontvangen.

    Wij helpen u graag

    Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

    Contact